Gebied

Bad Gastein

Gelegen op een hoogte van 1000 meter, omgeven door gezonde berglucht, midden in het nationale park Hohe Tauern in het Salzburger Land – daar vindt u Bad Gastein. Het karakteristieke uiterlijk van Bad Gastein met zijn prachtige gebouwen uit de ‘belle époque’ vormt een harmonisch geheel met de natuurlijke omgeving. Een unieke vakantieplaats met sensationeel veel mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten! Sport- en recreatiemogelijkheden completeren het kuur- en wellness-aanbod. Relaxen en ontspannen – dat kan in de Felsentherme, de warmwaterbaden van de hotels, de wereldberoemde geneeskrachtige oude mijngangen, in een weldadig en aantrekkelijk klimaat en in de 17 radonhoudende bronnen – allen met een eigen karakter.

Sneeuwzekerheid, aantrekkelijke afdalingen, loipes met verschillende moeilijkheidsfactoren en nog veel meer, zijn kenmerkend voor het winterparadijs Gastein. In het zomerparadijs Gasteinertal ontdekt u in en rond het nationale park Hohe Tauern prachtige wandelpaden, aantrekkelijke hardloop- en nordic walking-parcoursen, fiets- en mountainbikeroutes en nog veel meer.

En wie een gokje wil wagen kan iedere avond terecht in het casino van Bad Gastein – ‘Faites vos jeux’. In Bad Gastein zorgt een breed geschakeerd evenementenprogramma voor uitstekend entertainment!

Meer informatie over Bad Gastein krijgt u van

Kur- & Tourismusverband Bad Gastein
Tel.: +43 (0)6432 3393-560
Fax: +43 (0)6432 3393-537
E-mail: bad@gastein.com