Winter in Gastein

Iedere wintersporter is in Gastein aan het juiste adres: Of u nu gaat skiën of snowboarden, in de vier skigebieden van Gastein met in totaal 220 kilometer sneeuwzekere pistes vindt u absoluut de piste van uw dromen! Als langlaufer en sneeuwschoenwandelaar zult u de stilte en afzondering van het natuurgebied op prijs stellen.

Gezinnen met kinderen kunnen rekenen op een uitgebreid en speciaal aanbod: van prima verzorgde skilessen ook voor de allerkleinsten en kindvriendelijke skihutten tot en met vrolijke rodelpartijtjes in de avond! Voor hun pistetechniek kunnen zowel beginners als professionals terecht bij de skischolen van Gastein. Tijdens een skivakantie in Gastein garandeert de verhuur van superactuele ski’s en toebehoren u van meet af aan succes!

De thermen van Gastein, waarin u na een sportieve dag vol belevenissen behaaglijk kunt genieten, worden gevoed door zeventien warmwaterbronnen. Verbeter uw gezondheid, uw conditie en uw welzijn in het geneeskrachtige water!
Een royale keuze aan evenementen en gelegenheden, van de gezellige bergweide tot en met het chique casino zorgen na een fantastische, winterse vakantiedag in Gastein, ook voor perfecte avonden!