Zomer in Gastein

Bewandel de 350 kilometer bewegwijzerde routes, probeer de zelfgemaakte lekkernijen van de kaasmaaksters op één van de 55 bergweiden, of beklim, begeleid door een Gasteinse berggids, hoge Alpentoppen. Met de fiets of mountainbike gaat het via gezinsvriendelijke routes of uitdagende mountainbiketrails over heg en steg! Als golf uw passie is, dan kunt u op de talrijke golfbanen in de regio uw handicap verbeteren. Of wat dacht u van boogschieten of een partijtje tennis? Maar vooral: beleef vreugde en plezier tijdens de mooiste dagen van het jaar, uw zomervakantie in Gastein!

Wanneer de zomer langzaam afscheid neemt, dan is het tijd voor de boerenherfst! Tradities en gebruiken geven u een levendige kijk op het boerenleven in het Gasteinertal. Deze bijzondere periode biedt talrijke evenementen.

De hotels en accommodaties van Gastein hebben voor gezinnen met kinderen, sporters, romantici en voor iedereen die ontspanning zoekt, passende arrangementen samengesteld. Beleef onvergetelijke en fantastische vakantiedagen in de Alpenwereld Gasteinertal!